Ergonomie

 

Organisaties worden zich steeds meer bewust van de noodzaak van ergonomisch verantwoord werken. Gezonde en fitte werknemers zijn immers essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Dit wordt niet alleen bereikt met professioneel advies over een juiste werkhouding, maar zeker ook ondersteund door een ergonomische kantoorinrichting zoals verstelbare bureaus, zit-sta krukken, of zelfs een bureaufiets. Investeren in het gebruik van ergonomisch meubilair verdient zichzelf meer dan terug in een meetbare hogere productiviteit van uw medewerkers. En meer werkplezier. En dat is pure winst!

Flexibele werkplek

Werk beter met een ergonomische en flexibele werkplek. Verminder de kans op rugklachten, arm- en polsblessures met onze in hoogte verstelbare bureaus, ergonomische toetsenborden en muizen. Als ergonoom weet ik exact wat u nodig heeft en kom ik graag bij u langs!

Ergonomische producten

Ergonomische producten zijn een must voor iedereen die goed en gezond wilt werken. Je eigen mobiele werkplek past al in één tas. Van ergonomische muis, keyboard tot laptopstandaard. Items die meestal zijn aan te passen aan elke situatie.

Stoelen

Het is ons nooit geleerd om goed te zitten. Na enige tijd zitten krijgt u last van uw rug. Of zit u gewoon niet comfortabel meer. Vaak is uw stoel dan niet goed ingesteld, zit u verkeerd, of u heeft eenvoudigweg geen goede stoel. Laat u deskundig adviseren over een stoel voor u op maat!

De juiste zitpositie

Bij een optimale kijkafstand tussen de 30 en 75 cm en een kijkhoek van max 60 graden, ontziet u uw nek- en rugspieren en voorkomt u vermoeide ogen.

plaats uw documenten op hoogte met uw monitor en niet verder dan ’n A4tje, dan voorkomt u overmatig draaien en buigen van uw hoofd- en nekspieren.

uw ergonomische toetsenbord, muis, tekentableau en andere invoerapparaten, plaatst u het best in het blauwe gebied en u voorkomt overbelasting van uw polsen, armen en handen.

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.