Begin 2019 met een gezonde en actieve werkhouding

 

En test de BERT* vrijblijvend op jouw werkplek!

 

Het elektrische zit-sta bureau wordt bezorgd en gemonteerd op jouw werkplek. En we voorzien je van alle nodige instructies zodat je direct aan de slag kan. De tafel mag je maar liefst 20 werkdagen vrijblijvend uitproberen en ervaren of dit de ideale werkhouding voor je is.

De Beste ERgonomische Tafel wordt standaard voorzien van een wit tafelblad van 200 x 80 cm. Maar deze is in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar. Wens je het liefst je huidige tafelblad te gebruiken op het BERT* onderstel, dan is dat naar alle waarschijnlijkheid ook gewoon mogelijk.

Bel of mail Bert vandaag nog voor een proefplaatsing en ga dit jaar goed van start met een gezonde dynamische werkhouding.

Bert ter Stege Betes eindverantwoordelijke

Bert ter Stege

Ergonoom

[contact-form-7 id=”751″ html_class=”default”]
score-krukken-slide1

Ergonomie

Organisaties worden zich steeds eer bewust van de noodzaak van ergonomisch verantwoord werken. Gezonde en fitte werknemers zijn immers essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Dit wordt niet alleen bereikt met professioneel advies over een juiste werkhouding, maar zeker ook ondersteund door een ergonomische kantoorinrichting zoals verstelbare bureaus, zit-sta krukken, of zelfs een bureaufiets. Investeren in het gebruik van ergonomisch meubilair verdient zichzelf meer dan terug in een meetbare hogere productiviteit van uw medewerkers. En meer werkplezier. En dat is pure winst!

Beter werken met Betes kantooroplossingen

Waarom Betes voor uw kantoorinrichting?

 

Betes is bovenal een enthousiaste, gedreven, en zeer ervaren aanbieder van kantooroplossingen voor het midden en kleinbedrijf. Van een enkele bureaustoel op maat, tot een volledig nieuwe kantoorinrichting naar de laatste technologische en duurzame ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting. Met oplossingen voor elk budget. Met persoonlijk advies. En met een brede dekking van vaste leveranciers en fabrikanten. Samen gaan wij op zoek naar de juiste oplossing op maat. Betes luistert, inventariseert, en ontzorgt. Van A tot Z indien gewenst. Afgesproken!

Duurzaam

Aandacht voor duurzaamheid neemt toe. Zo stimuleert niet alleen de overheid duurzame bedrijfsontwikkelingen – zoals bijvoorbeeld zogenoemd circulair inkopen – ook fabrikanten en leveranciers van kantoorinrichtingen richten zich meer en meer op duurzame kantooroplossingen. Te meer ook omdat de gebruiker hier om vraagt. Medewerkers willen bijdragen aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Ook op de werkvloer. Door bewust te kiezen voor duurzame kantooroplossingen voor werknemers dragen organisaties en bedrijven bewust bij aan minder grondstofverspilling en minder milieubelasting.

Innovatie

Bewustwording van ergonomisch verantwoord werken is eveneens een drijvende kracht achter kantoorinnovatie. Zo is wetenschappelijk aangetoond dat een zogenoemde ‘open’ heuphoek van circa 135° optimaal is. In deze ‘neutrale houding’ van je rug ten opzichte van je benen worden je spieren en wervelkolom het minst belast. Zit-sta krukken bieden hiervoor een ideale ondersteuning. Maar ook het kunstmatig creëren van daglicht, of hoogwaardige oplossingen op het gebeid van kantoorakoestiek – zoals bijvoorbeeld zogenoemde stiltecabines – zijn voorbeelden van ergonomische gedreven kantoorinnovatie.

TEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]