3 weken KÖHL AIR-SEAT gratis op proef

Neem nek- of rugklachten binnen de organisatie serieus en probeer deze comfortabele maatstoelen kostenloos uit.

De AIR-SEAT werkt niet alleen preventief, maar ook zeer goed bij mensen met reeds bestaande rugklachten zoals een hernia, ischias, gebroken stuitje of bekkeninstabiliteit. Met de AIR-SEAT worden werknemers niet alleen productiever door minder pijnklachten, ook het werkplezier neemt toe!

U krijgt een bureaustoel met de AIR-SEAT technologie tot 3 weken om uit te proberen.

bert-ter-stege-rond

Ik kom persoonlijk langs voor de plaatsing en zitinstructie(s)

 

Vraag een proefplaatsing aan met behulp van het formulier en ik zal zo snel mogelijk contact opnemen. Ondermeer om te inventariseren welke klachten er zijn bij de medewerker. Zo kan ik de stoel zo goed mogelijk op de persoon laten afstemmen.

 

Als werkplek ergonoom kom ik vervolgens persoonlijk langs met de bureaustoel met AIR-SEAT technologie en geef de betreffende medewerker de gewenste zitinstructie.
Ik inventariseer tevens de werkplek en geef advies ten aanzien van de werkhouding.

 

Deze proefplaatsing is voor uw organisatie geheel kosteloos en vrijblijvend

GRATIS PROEFPLAATSING AANVRAGEN

Naam:*
Telefoon:
-
E-mail:

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

[Form id="11"]

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.