Snelheid en duidelijkheid dankzij één aanspreekpunt

En dankzij de samenwerkende LEXXYN* partners heeft u de beschikking over specialisten voor uw kantoorautomatisering, ict-inrichting, (juridische)software en printerinrichting

Taeke Tol – Notariskantoor Koch en Compaijen


“We kampten met een groeiende ontevredenheid over de partijen die verantwoordelijk waren voor onze digitale omgeving. Steeds vaker bleek de internetverbinding en daarmee samenhangende toegang tot digitale archieven, mail en externe databanken niet stabiel genoeg. De partijen die eventuele problemen moesten oplossen, deden dat niet altijd even snel en verwezen ons regelmatig van het kastje naar de muur.

Dit gaf niet alleen problemen in de bedrijfsvoering, maar vormde ook een potentieel afbreukrisico voor onze uitstraling richting klanten en relaties. Normaal zijn dergelijke problemen al zorgelijk, maar nog eens extra binnen een bedrijfstak waar veel met vertrouwelijke documenten wordt gewerkt en betrouwbaarheid dan ook hoog in het vaandel staat. We zijn daarom op zoek gegaan naar een partij die ons op digitaal vlak volledig zou kunnen ontzorgen: niet alleen voor het volledig inrichten van onze digitale omgeving, maar deze ook probleemloos kan onderhouden.” Aldus Taeke Tol.

DOWNLOAD DE HELE CASUS

En lees het hele verhaal over de efficiencyslag die gemaakt is bij Notariskantoor Koch & Compaijen en hoe ze weer future- en AVG-proof zijn geworden

Naam*
E-mail*
Telefoon*

Nauwe samenwerking

Na uitgebreide oriëntatie koos Koch en Compaijen ervoor om over te stappen naar ICT Concept, dat complete ICT-oplossingen biedt voor juristen, het mkb, accountancy, zorg en onderwijs. Een professionele partij die, na een uitgebreide inventarisatie, een printerinrichting en ICT-omgeving passend bij zowel de notariële branche als het betreffende kantoor naar grote tevredenheid adviseerde en implementeerde. En hoewel Koch en Compaijen het contact met ICT Concept ervaart als één aanspreekpunt, is hier eigenlijk sprake van een nauwe samenwerking tussen drie partijen. Zo zorgt ICT Concept voor een betrouwbare en veilige digitale infrastructuur, BeteS voor een optimale printerinrichting en de daarbij behorende onderhoudsservice en Devoon voor de installatie van het nieuwe softwarepakket en de bijbehorende training voor alle medewerkers.

Continuïteit bedrijfsvoering

In de praktijk werken deze drie bedrijven zo nauw samen dat klanten vaak niet eens merken dat ze met meerdere partijen te maken hebben. Als er sprake is van een vraag of een probleem, dan belt Koch en Compaijen naar ICT Concept en het wordt zo snel mogelijk geregeld. Als de daaruit voortkomende actie valt onder de verantwoordelijkheid van BeteS of Devoon, dan wordt dat onderling en achter de schermen geregeld, zonder dat de klant daar last van heeft. Voor Koch en Compaijen betekende deze overstap dan ook niet alleen een enorme verbetering in de continuïteit, maar ook een veel overzichtelijkere situatie, met één aanspreekpunt voor alle vragen, advies en probleemoplossing. Snel en effectief, zoals elke klant dat mag verwachten.

* De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector.

Nieuwsgierig naar uw ideale digitale omgeving?

Laat BeteS een Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een digitale omgeving die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.

Ik heb nu één aanspreekpunt voor alle vragen en wordt dus niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. Als ik een vraag of probleem heb, bel ik en het wordt geregeld.

Taeke Tol (Koch en Compaijen)

Lexxyn groep logo

ICT Concept logo

ICT & implementatie partner voor juridische kantoren

Slimme software voor de notariële praktijkDownload de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.