Deel 1 – Veilig grote volumes printen en scannen

Adviesgroep Van der Roest in Huizen is een middelgroot assurantiekantoor waar 45 mensen werkzaam zijn. Het bedrijf biedt een breed scala aan financiële producten aan, zoals hypotheken en verzekeringen. Daarnaast is de organisatie als serviceprovider onder de naam VDRD actief voor assurantietussenpersonen. Deze zogenaamde intermediairs kunnen hun portefeuille onderbrengen bij VDRD, die vervolgens zorgdraagt voor de backoffice en administratieve afhandeling, zoals polisopmaak, schadeafhandeling en premie-incasso. De assurantietussenpersoon die met VDRD samenwerkt heeft hiermee toegang tot het internetportaal met uitgebreide mogelijkheden voor premievergelijkingen van vrijwel alle verzekeraars van Nederland.

Grote print volumes in hoge professionele kwaliteit

De assurantiebranche is een nog redelijk conservatieve branche, in de zin dat nog steeds veel gebruik wordt gemaakt van papier. De meeste communicatie tussen assurantietussenpersoon en cliënt verloopt nog gewoon via de post. Zeker in periodes van polisverlengingen moeten er in korte tijd dan ook grote volumes geprint worden. De huidige, inmiddels verouderde printeroplossing van Van der Roest bleek hier steeds slechter tegen opgewassen en kampte regelmatig met uitval. Het vereiste dan ook steeds meer onderhoud om de printers operationeel te houden. Daarnaast kon het hoge kwaliteitsniveau dat Van der Roest normaal gesproken voor zijn printwerk hanteert niet altijd meer behaald worden. Een standaard die wel noodzakelijk is, om professioneel drukwerk te kunnen verzorgen voor de vele agenten die bij de serviceprovider zijn aangesloten

MEER WETEN OVER HOE U EEN EFFICIENCY SLAG KAN MAKEN MET DE JUISTE DOCUMENT SOLUTION

  • Return On Investment
  • Welke impact deze verandering binnen de organisatie heeft
  • Hoe je als assurantiekantoor kunt voldoen aan de laatste privacy- & veiligheidseisen
  • Welke multifunctionals en modules in deze case gebruikt zijn
Naam*
E-mail*
Telefoon*
Aan BeteS heb je een uitstekende partner als het gaat om het verkrijgen van de optimale document solution.

Jan Brasser (Adviesgroep Van der Roest en VDRD)

Digitalisering archief

Behalve dat Adviesgroep Van der Roest zijn printers gebruikt om grote volumes drukwerk te vervaardigen, worden ze ook ingezet voor het digitaliseren van dossiers. Het enorme archief, dat zijn oorsprong nog kent uit de oprichting in de 70’er jaren, wordt momenteel intensief opgeschoond en gedigitaliseerd. Alles wat nog actueel is en bewaard moet blijven, wordt ingescand zodat het voortaan digitaal beschikbaar is. Een belangrijk actiepunt voor Van der Roest, dat wel blijkt uit het feit dat er zelfs extra medewerkers voor zijn aangenomen. Het was dan ook een vereiste dat de nieuwe printers snel, gebruiksvriendelijk en efficiënt moesten kunnen scannen.

Nieuwe printerinrichting

Op basis van de wensen van Adviesgroep Van der Roest formuleerde BeteS een aantal uitgangspunten waar de nieuwe printerinrichting aan zou moeten voldoen.

Download het volledige verhaal van Adviesgroep Van der Roest en lees hoe deze uitgangspunten zijn bepaald en welke mogelijkheden er waren. Daarnaast vertelt Jan Brasser, financieel directeur bij Adviesgroep Van der Roest, over het traject dat hij heeft doorlopen om tot een optimale document solution te komen en hoe hij dit heeft ervaren.

Nieuwsgierig naar uw ideale document solution

Laat BeteS een Total Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een documentoplossing die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.