20 jaar Betes: passie voor uw werkplek!

Waar blijft de tijd! 20 jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf in kantoorinnovaties. Mijn motto: ‘Betes werkt beter.’ Een motto met een wederkerige betekenis. Betes draagt zorg voor een betere werkplek, waardoor u nog beter uw werk kunt doen. Een echte win-win-situatie.

In mijn carrière heb ik veel ontwikkelingen op het gebied van kantoormeubelen gezien. Wat mij vaak verbaasde is dat bijvoorbeeld stoelen zomaar in grote aantallen bij bedrijven aangeleverd worden. De transactie van bedrijfshal naar kantoorlocatie gebeurt vaak zonder enige uitleg aan of passie voor de toekomstige gebruiker. Het ontbreekt daarbij aan maatwerk.

Mijn passie zit hem juist in de toegevoegde waarde van het verkopen van kantoormeubilair: de persoonlijke aandacht voor de klant. Ik zag een kans in het geven van de juiste voorlichting en heb mij daarom gespecialiseerd in de ergonomie. Ieder mens is uniek en verdient het beste. Wat goed is voor de één, hoeft niet goed te zijn voor de ander. Het is daarom essentieel om de mens centraal te stellen en ter plekke te kijken wat er nodig is voor de ideale werkplek. Door mijn merk onafhankelijkheid ben ik beter in staat maatwerk te leveren.

‘Mijn passie zit hem juist in de toegevoegde waarde van het verkopen van kantoormeubilair: de persoonlijke aandacht voor de klant’

Op verschillende locaties kreeg ik de bijnaam ‘Stoelen-Bertje’, voor u wellicht zomaar een term, maar voor mij een eretitel. Waarom? Deze bijnaam onderstreept mijn expertise. In  mijn visie is goed zitten een recht. Pijn bij het zitten kan ik sowieso niet aanzien en is ook niet nodig. Door mijn jarenlange ervaring herken ik inmiddels pijnklachten en kan ik nog beter adviseren. Iedereen verdient een goede werkplek, met als meerwaarde dat dit de gezondheid, arbeidsvreugde en productiviteit ten goede komt. Dus: een win-win-situatie voor werknemer én werkgever. Een goede werkplek voor iedereen blijft de missie van Betes.

Ik voel mij een gezegend mens dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

En ga graag samen met u op weg naar ons 25-jarig bestaan!

Bert ter Stege

Wie jarig is trakteert!
Graag geven wij u een gratis werkplekonderzoek en zitinstructie cadeau!

Activeer jezelf & collega’s
met elektrische zit sta tafels en Actifit

Met onze elektrisch in hoogte verstelbare tafels en de Actifit app houden jij en je collega’s een actieve werkhouding. Je kan zelfs een ware activitiets-competitie houden met je collega’s.

Voorzie je elektrische tafel  met een ActieSwitch Pro memory master en stel met de app in actief en fit te zijn.
Geef aan of je een beginner (20% van de tijd staan) of expert (50% van de tijd staan) bent en de app houdt precies bij of je wel voldoende staand heb gewerkt. De tafel geeft dan vanzelf aan of het weer tijd wordt om de tafel op hoogte te zetten.

BETES BESTE KOOP

Top producten waar we 100% achter staan voor een scherpe prijs!

Zit-sta tafel EN 527 – NPR 1813
Bekijk en bestel

ANTEO NPR 1813
Bekijk en stel samenTEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]