Thuiswerken zonder klachten

We werken steeds meer vanuit huis, zeker nu op dit moment.  Het biedt naast de vele voordelen ook het nodige ongemak als het gaat om het vinden van een goede rustige werkplek. Vooral als je thuis geen werkkamer hebt en werkt aan de keukentafel.
Met de volgende serie filmpjes wil ik je helpen om ook thuis toch een ideale werkplek te creëren. Ik wens je veel werkplezier.

Introductie

Ergonomisch werken

Verbeter je werkplek aan de hand van deze instructiefilmpjes en pas, daar waar mogelijk, je werkhouding en werkplek aan. Wees je bewust van je zithouding en voorkom tijdig opkomende hinder door een verkeerde houding.

Zitinstructie gewone tafel

Ergonomisch thuiswerken

De keukentafel is niet de meest ideale werkplek maar ook hieraan is het mogelijk om bewust en beter te zitten.
Let vooral op de volgende zaken: hoogte van je stoel & armleggers, de rughoek en lendesteun. Kleine hulpmiddelen zoals een voetensteun kunnen je houding optimaliseren.

Zitinstructies zit- stabureau

Ergonomisch thuiswerken

Werk je aan een in hoogte verstelbaar bureau maar weet je niet goed hoe je je stoel en tafel af moet stellen? Met het volgende instructiefilmpje laat ik zien hoe je je stoel en tafel op de juiste hoogte zet passend bij jouw lichaamslengte.

Persoonlijk werkhouding advies & contact

Laten we videobellen!

Zet je flexibele werkplek zelf eenvoudig in elkaar!

Ergonomisch thuiswerken

In ons assortiment hebben we diverse in hoogte verstelbare tafels. Alleen onderstellen, met handbediening of elektrisch en complete zit- stabureau’s inclusief werkblad.

Deze complete zit- stabureau met werkblad (200 x 80 cm) is verkrijgbaar voor € 677,32 (ex. BTW)

Een in hoogte verstelbaar onderstel met huidige bureaublad

Ergonomisch thuiswerken

Met een in hoogte verstelbaar onderstel maak je eenvoudig een ergonomische werkplek met behoud van je oude werkblad. Hiermee bespaar in kosten en heb je een werkplek waar je jaren plezier van heb.

Verbeter je werkhouding eenvoudig met een voetensteun

Zorg ervoor dat je benen in een hoek van 90 graden staan als je op je bureaustoel zit. Moet je je stoel verhogen om goed aan je bureau te kunnen zitten maak dan gebruik van een ergonomische voetensteun.

 

Ons assortiment zit- statafels

COMPLEET ASSORTIMENT
ZIT- STABUREAU’S

ONDERSTEL
MET HANDBEDIENING

ONDERSTEL MET
ELEKTRISCHE BEDIENING

ZIT- STABUREAU ELEKTRISCH
incl. WERKBLAD

De juiste zitpositie

Bij een optimale kijkafstand tussen de 30 en 75 cm en een kijkhoek van max 60 graden, ontziet u uw nek- en rugspieren en voorkomt u vermoeide ogen.

Plaats uw documenten op hoogte met uw monitor en niet verder dan ’n A4tje, dan voorkomt u overmatig draaien en buigen van uw hoofd- en nekspieren.

Uw ergonomische toetsenbord, muis, tekentableau en andere invoerapparaten, plaatst u het best in het blauwe gebied en u voorkomt overbelasting van uw polsen, armen en handen.

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

[Form id="11"]

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.