Beter (thuis)werken leaseplan

Medewerkers goed en ergonomisch (thuis) laten werken zonder enorme budgetten vrij te hoeven maken is nu mogelijk met onze Beter (thuis)werken leaseplan.

Onze ergonomische Betes (thuis)werkplekken hebben een gegarandeerde garantie gedurende de gehele leaseperiode. Je least een ergonomische bureaustoel en zitsta-tafel of een complete werkplek inclusief ergonomische muis, laptop standaard en compacte toetsenbord al vanaf een week tegen zeer scherpe prijzen. Zo zit je nooit meer met overtallig meubilair op het moment dat een werkplek niet meer in gebruik is.

Lease voordelig voor 60 maanden

 

Jasmijn Air-gonomische bureaustoel

Compleet met 2D armleggers & unieke airseat 7,50
prijs in combinatie met De Bert 6,50 p.m.

 

Bert Elektrische zit sta tafel

inclusief bureaublad (160 x 80) en 2 sterke motoren 25,-
prijs in combinatie met De Jasmijn 21,- p.m.

 

Betes Compleet 27,50

Lease een complete werkplek met de Jasmijn & Bert
incl. verticale muis, compacte toetsenbord & monitor / notebook verhoger

Flexibel en voor elk budget

 

Voor elk budget hebben we een passende oplossing. Maatwerk waarmee we jouw wensen en budget vertalen naar de beste ergonomische werkplekoplossingen. Je bent altijd flexibel en hebt volledige garantie.

 

Wil je weten wat de maandelijkse kosten zijn? Zie hiernaast voor een overzicht van onze scherpe leaseprijzen.

Looptijd van 36 maanden

 

Investeringsbedrag looptijd leaseprijs p.m.
€ 300,- 36 € 9,50
€ 400,- 36 € 13,-
€ 500,- 36 € 16,-
€ 750,- 36 € 24,-

Looptijd van 60 maanden

 

Investeringsbedrag looptijd leaseprijs p.m.
€ 300,- 60 € 6,50
€ 400,- 60 € 9,-
€ 500,- 60 € 11,-
€ 750,- 60 € 16,-

Duurzaam

 

Aandacht voor duurzaamheid neemt toe. Zo stimuleert niet alleen de overheid duurzame bedrijfsontwikkelingen – zoals bijvoorbeeld zogenoemd circulair inkopen – ook fabrikanten en leveranciers van kantoorinrichtingen richten zich meer en meer op duurzame kantooroplossingen. Te meer ook omdat de gebruiker hier om vraagt. Medewerkers willen bijdragen aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Ook op de werkvloer. Door bewust te kiezen voor duurzame kantooroplossingen voor werknemers dragen organisaties en bedrijven bewust bij aan minder grondstofverspilling en minder milieubelasting.

Innovatie

 

Bewustwording van ergonomisch verantwoord werken is eveneens een drijvende kracht achter kantoorinnovatie. Zo is wetenschappelijk aangetoond dat een zogenoemde ‘open’ heuphoek van circa 135° optimaal is. In deze ‘neutrale houding’ van je rug ten opzichte van je benen worden je spieren en wervelkolom het minst belast. Zit-sta krukken bieden hiervoor een ideale ondersteuning. Maar ook het kunstmatig creëren van daglicht, of hoogwaardige oplossingen op het gebied van kantoorakoestiek – zoals bijvoorbeeld zogenoemde stiltecabines – zijn voorbeelden van ergonomisch gedreven kantoorinnovatie.

 

TEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]