Beter (thuis)werken leaseplan

Medewerkers goed en ergonomisch (thuis) laten werken zonder enorme budgetten vrij te hoeven maken is nu mogelijk met onze Beter (thuis)werken leaseplan.

Onze ergonomische Betes (thuis)werkplekken hebben een gegarandeerde garantie gedurende de gehele leaseperiode. Je least een ergonomische bureaustoel en zitsta-tafel of een complete werkplek inclusief ergonomische muis, laptop standaard en compacte toetsenbord al vanaf een week tegen zeer scherpe prijzen. Zo zit je nooit meer met overtallig meubilair op het moment dat een werkplek niet meer in gebruik is.

Lease voordelig voor 60 maanden

 

Jasmijn Air-gonomische bureaustoel

Compleet met 2D armleggers & unieke airseat 7,50
prijs in combinatie met De Bert 6,50 p.m.

 

Bert Elektrische zit sta tafel

inclusief bureaublad (160 x 80) en 2 sterke motoren 25,-
prijs in combinatie met De Jasmijn 21,- p.m.

 

Betes Compleet 27,50

Lease een complete werkplek met de Jasmijn & Bert
incl. verticale muis, compacte toetsenbord & monitor / notebook verhoger

Flexibel en voor elk budget

 

Voor elk budget hebben we een passende oplossing. Maatwerk waarmee we jouw wensen en budget vertalen naar de beste ergonomische werkplekoplossingen. Je bent altijd flexibel en hebt volledige garantie.

 

Wil je weten wat de maandelijkse kosten zijn? Zie hiernaast voor een overzicht van onze scherpe leaseprijzen.

Looptijd van 36 maanden

 

Investeringsbedrag looptijd leaseprijs p.m.
€ 300,- 36 € 9,50
€ 400,- 36 € 13,-
€ 500,- 36 € 16,-
€ 750,- 36 € 24,-

Looptijd van 60 maanden

 

Investeringsbedrag looptijd leaseprijs p.m.
€ 300,- 60 € 6,50
€ 400,- 60 € 9,-
€ 500,- 60 € 11,-
€ 750,- 60 € 16,-

Duurzaam

 

Aandacht voor duurzaamheid neemt toe. Zo stimuleert niet alleen de overheid duurzame bedrijfsontwikkelingen – zoals bijvoorbeeld zogenoemd circulair inkopen – ook fabrikanten en leveranciers van kantoorinrichtingen richten zich meer en meer op duurzame kantooroplossingen. Te meer ook omdat de gebruiker hier om vraagt. Medewerkers willen bijdragen aan het verduurzamen van onze leefomgeving. Ook op de werkvloer. Door bewust te kiezen voor duurzame kantooroplossingen voor werknemers dragen organisaties en bedrijven bewust bij aan minder grondstofverspilling en minder milieubelasting.

Innovatie

 

Bewustwording van ergonomisch verantwoord werken is eveneens een drijvende kracht achter kantoorinnovatie. Zo is wetenschappelijk aangetoond dat een zogenoemde ‘open’ heuphoek van circa 135° optimaal is. In deze ‘neutrale houding’ van je rug ten opzichte van je benen worden je spieren en wervelkolom het minst belast. Zit-sta krukken bieden hiervoor een ideale ondersteuning. Maar ook het kunstmatig creëren van daglicht, of hoogwaardige oplossingen op het gebied van kantoorakoestiek – zoals bijvoorbeeld zogenoemde stiltecabines – zijn voorbeelden van ergonomisch gedreven kantoorinnovatie.

 

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

[Form id="11"]

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.