Een gezonde werkhouding kun je leren

Met alleen de aanschaf van ergonomisch verantwoord meubilair bent je er niet als werkgever. Net zo belangrijk is de juiste afstelling van bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel of een zit-sta tafel. En speciaal ingesteld op de unieke fysieke eigenschappen van je medewerkers. Daarbij is het van belang dat de werknemer zelf goed geïnformeerd is over welke zit- en werkhouding voor hem of haar het hoogste gezondheidsrendement oplevert gegeven deze ideale setup van de werkplek zelf. Zodanig dat de kans op pijn- of vermoeidheidsklachten minimaal zijn. En blijven!  Weten hoe werknemers dit zelf eenvoudig en effectief kunnen leren met behoud van werkplezier? Ik kom graag langs voor een persoonlijke instructie!

Voor 75,- een all-in werkhoudinginstructie

Persoonlijke advies voor al uw medewerkers

Uit ervaring weet ik dat veel medewerkers op voorhand niet zitten te wachten op iemand die hen wel even komt vertellen hoe ze het beste kunnen zitten. Of staan. Of kijken naar een beeldscherm. Maar ik weet ook uit ervaring hoe dankbaar werknemers zijn als ze feitelijk ervaren dat een juiste werkhouding substantieel bijdraagt aan het voorkomen van allerlei lichamelijke en mentale klachten. Ze merken echt dat het werkt. Letterlijk! Een gezonde werkplek betekent voor u als werkgever hierdoor niet alleen een hogere productiviteit door bijvoorbeeld minder ziekteverzuim, uw werknemers hebben ook merkbaar meer plezier in hun werk.

 

Voor € 75 geef ik op locatie een all-in werkhoudinginstructie waar uw medewerkers jarenlang plezier van zullen hebben. En uiteraard ontvangt u hiervan een rapportage. Een kleine investering die zichzelf in no-time heeft terugverdiend!

zit sta tafel instructie houding

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

[Form id="11"]

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.