Wordt 2018 het jaar van duurzaam werken? Laat uw organisatie CO2-neutraal printen…

en verklein de voetafdruk van uw organisatie met KYOCERA Solar Powered Printing.


Dat KYOCERA een van onze vele printer partners is, is wellicht bekend. Echter, minder bekend is dat, onder de naam KYOCERA Solar, al zo’n 35 jaar wordt gewerkt aan de ontwikkeling van technologie voor zonne-energie. De daaruit voortgekomen technologie wordt bijvoorbeeld toegepast in de nieuwste Toyota Prius, maar ook in hoog rendements zonnepanelen met een lange levensduur. Door deze duurzame zonnepanelen te combineren met hun assortiment slimme printers en multifunctionals biedt KYOCERA nu een innovatieve oplossing om de voetafdruk van uw organisatie te verkleinen: KYOCERA Solar Powered Printing. Een unieke productcombinatie die het mogelijk maakt om CO2-neutraal te printen.

Energieoplossing op maat

Eigenlijk is het heel simpel: printers en multifunctionals verbruiken energie, zonnepanelen leveren energie op.

Om een oplossing op maat te kunnen bieden, wordt eerst de TEC-waarde (Typical Energy Consumption) van uw printerinrichting bepaald: het gemiddelde energieverbruik van de door u gebruikte modellen. Op basis daarvan wordt het totale stroomverbruik per jaar berekend, waarna kan worden bepaald hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om deze hoeveelheid energie op te wekken. Zo blijkt bijvoorbeeld uit onderstaand rekenvoorbeeld dat de benodigde energie voor deze printerinrichting, bestaande uit 13 machines, door slechts 9 zonnepanelen kan worden opgewekt.

MEER WETEN OVER HOE U UW PRINTPARK CO2-NEUTRAAL KRIJGT

 • Return On Investment
 • Welke impact deze verandering binnen de organisatie heeft
 • Hoe je als kunt voldoen aan de laatste privacy- & veiligheidseisen
 • Welke slimme printers & multifunctionals geschikt zijn voor CO2-neutraal printen

Langdurig rendement

Uit onafhankelijk onderzoek (TÜV) blijkt dat het rendement van KYOCERA zonnepanelen door de jaren heen weinig verval kent. Testresultaten laten zien dat de zonnepanelen na 25 jaar gebruik slechts 9,6% minder energie produceren. U heeft dus jaar op jaar voordeel van uw zonnepanelen.

Extra zonnepanelen plaatsen

Nu heeft een zonnepaneleninstallatie, met een gemiddelde levensduur van 20 jaar, natuurlijk een aanzienlijk langere contractduur dan printers en multifunctionals. Daarom krijgt u de mogelijkheid om, na afloop van de looptijd, vervangende machines te laten plaatsen of om, bij uitbreiding van uw printerpark, extra zonnepanelen te laten plaatsen. Bovendien kunt u uiteraard ook altijd een uitgebreide energiescan voor uw gehele bedrijf laten uitvoeren, om te bepalen of u met het plaatsen van extra zonnepanelen nog meer kosten kunt besparen en nóg duurzamer kunt opereren.

Verkleinen voetafdruk

Door het toepassen van Solar Powered Printing profiteert u niet alleen van een lage energierekening, u maakt aantoonbaar gebruik van schone energie en verkleint hiermee de CO2-voetafdruk van uw organisatie.

De keuze voor Solar Powered Printing past dan ook perfect binnen een duurzaam bedrijfsbeleid en draagt bij aan uw ISO14001-certificering en/of MVO-doelstellingen.

Wilt u weten hoe u de voetafdruk van uw bedrijf kan verkleinen en tegelijkertijd energiekosten kunt besparen?

Laat BeteS een Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een scanoplossing inclusief bijbehorende zonnepaneleninstallatie die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.

Behaal uw MVO-doelstellingen met CO2-neutraal printen.


TEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]