Voldoet uw print- en scanoplossing al aan de nieuwe privacywetgeving?

In de media is steeds vaker te lezen over cyberaanvallen en datalekken, waardoor een toenemende bezorgdheid bij de consument is ontstaan over zijn privacy en een groeiende bewustwording van zijn rechten. Zo is uit onderzoek gebleken dat maar liefst 75% van de bevolking ouder dan 18 jaar bedrijven niet vertrouwt met hun persoonlijke data*. Als gevolg van dit toenemend bewustzijn en bezorgdheid rondom privacy zal vanaf 25 mei 2018 een nieuwe wet in werking treden: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiermee zullen in heel Europa dezelfde regels rond privacy gaan gelden, met behoorlijke gevolgen voor ondernemingen die met persoonlijke gegevens werken. ‘Persoonlijke gegevens’ moet overigens heel breed worden geïnterpreteerd, van personeelsgegevens tot klantgegevens, van adresgegevens en geboortedatum tot informatie over iemands financiële situatie. Met de invoering van de AVG moet er nóg zorgvuldiger worden omgegaan met dergelijke gevoelige informatie.

Hoge boetes

De AVG ziet erop toe hoe persoonlijke informatie moeten worden opgeslagen, gebruikt en verwerkt. Zo worden organisaties voortaan verplicht om:

 • Transparant te zijn over hoe persoonlijke data wordt verkregen en wordt gebruikt
 • Verantwoording te dragen over hoe deze data wordt opgeslagen, verwerkt en gebruikt
 • Alles te doen om persoonlijke data te beschermen en eventuele datalekken te voorkomen. Daarbij moeten organisaties bewijzen dat ze continue voldoen aan deze AVG-regelgeving.

Dat de navolging ervan serieus moet worden genomen, blijkt wel uit de boetes die kunnen voortvloeien uit het niet voldoen aan de AVG; deze kunnen oplopen tot wel 20 miljoen euro of 4% van de jaaromzet!

MEER WETEN OVER HOE U EEN EFFICIENCY SLAG KAN MAKEN MET DE JUISTE DOCUMENT SOLUTION

 • De Return Of Investment
 • Welke impact deze verandering binnen de organisatie heeft
 • Hoe u kunt voldoen aan de laatste privacy & veiligheids eisen
 • Welke multifunctionals en modules voor u de beste oplossing zijn

[contact-form-7 id=”236″ title=”Contact Document Solutions”]

Secure printen conform de AVG

Veel mensen realiseren zich niet dat je met het printen van persoonlijke gegevens het risico loopt dat er een zogenaamd ‘datalek’ ontstaat, oftewel dat gevoelige informatie in handen van onbevoegden komt. Zo kunnen uitgeprinte documenten, die enige tijd op de printer blijven liggen, in handen komen van een onbevoegde collega of, erger nog, een toevallig langslopende externe bezoeker. Hetzelfde geldt voor documenten die onverhoopt tussen de printopdrachten van een andere persoon terechtkomen.

Print & Follow
Met de Print & Follow SE module van Kyocera kunnen dergelijke situaties eenvoudig worden voorkomen. Alle printopdrachten worden met deze module op de harde schijf van een centrale multifunctional printer opgeslagen. Pas nadat een medewerker inlogt op een willekeurige, vrije printer worden al zijn opdrachten in één keer uitgeprint. Hiermee voorkom je niet alleen onnodig wachten op printopdrachten van andere gebruikers, ook de veiligheid van de documenten wordt enorm verhoogd. Deze applicatie functioneert overigens zonder extra server en kan eenvoudig en zonder uitgebreide IT-ondersteuning onderhouden worden, zodat Print & Follow SE ook een kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing is voor kleinere ondernemingen.

Data protectie met ISO-gecertificeerde beveiliging harde schijf

Veel printers beschikken over een geïntegreerde harde schijf. Na een afdruk, kopieer- of scantaak kan daar informatie op achterblijven. Om te zorgen dat ook deze gegevens voldoende beveiligd zijn, heeft Kyocera voor een groot aantal systemen de Data Security Kit ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat, na elke taak, alle gegevens die tijdens het proces op de harde schijf werden opgeslagen, worden verwijderd. Dit verwijderingsproces is zelfs zo grondig en veilig dat het de ISO-15408 certificering heeft ontvangen van het Duitse federale kantoor voor informatiebeveiliging (BSI). Als een printer eenmaal aan het einde van zijn levensduur is gekomen, kan deze dan ook met een veilig gevoel worden afgevoerd, zonder dat het risico bestaat dat er vertrouwelijke gegevens op straat belanden. Als de multifunctional ook wordt gebruikt om pdf-documenten te maken, kan daarnaast nog worden gekozen voor de PDF-uitbreidingskit. Hiermee wordt er een 40- of 128-bits encryptie op het pdf-document toegepast. Ook kunt u bijvoorbeeld wachtwoordbeveiliging of andere beperkingen instellen met betrekken tot het openen en afdrukken van het document of het kopiëren van tekst en afbeeldingen uit het pdf-bestand. Zo zorgt u dat uw digitale pdf-bestanden optimaal zijn beveiligd.

Nieuwsgierig naar uw ideale document solution

Laat BeteS een Total Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een documentoplossing die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.



TEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]