Bescherm je medewerkers met kunststof bureauschermen

Langzaam aan komen we in een situatie waarin medewerkers meer bewegingsvrijheid krijgen en bedrijven zoetjes aan kunnen gaan denken aan een opstart en het weer in gebruik nemen van kantoren en werkplekken (zij het in aangepaste vorm). Voor sommige partijen is dit al mogelijk mits er onderling voldoende afstand wordt gehouden en beschermende maatregelen worden genomen. Wat betekend deze 1,5 meter economie voor jouw bedrijf.

Om te beginnen moeten er voldoende hygiënische maatregelen genomen zijn. Op de eigen werkplek, de pentry, de toiletten maar ook aan zaken als dat de deurklinken minimaal 4x per dag gereinigd moeten worden.
Voorzie je medewerkers bijvoorbeeld van desinfecterende gel op de werkplek, zorg voor voldoende reinigingsproducten op kritieke lokaties zoals de toilet en maak gebruik van wegwerp en/of papieren doekjes.

Zorg ervoor dat de het kantoor en de werkplekken op een zodanige manier zijn ingericht dat de 1,5 meter regel moeiteloos nageleefd kan worden. Maak eventueel een herindeling, maak gebruik van bureauschermen en zorg voor een (eenrichtings) routing binnen het kantoor. Maak deze zichtbaar met behulp van o.a. vloerstickers en eventuele belijningen. En communiceer dit helder met je medewerkers.

Protect privacy-schermen vanaf 160,-*

 

Ter bescherming van je deskmedewerkers bieden we Protect privacy-schermen aan waarmee je de risico’s die ziektekiemen met zich meebrengen kunt beperken.

Dankzij de eenvoudige montage en installatie zijn ze te gebruiken op alle type bureaus. En de panelen zijn in 3 lengte formaten leverbaar. ( in 80 cm, 140 cm en 160 cm.)

Meer informatie over de Betes ergonomische werkplekAll-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

[Form id="11"]

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.