Zitten wordt zwaar onderschat

HÉT PROBLEEM VAN DE MARKT. Zitten is slecht voor ons bewegingsapparaat en goed zitten is geen sinecure. Toch leren we dat niet van jongs af aan. Met als gevolg dat veel mensen verkeerd zitten en daarmee hun rug, schouders en nek belasten. Het ziekteverzuim zou voor de helft veroorzaakt worden door fysieke klachten. De zorgkosten die daarmee gepaard gaan, zijn enorm.

ONZE VISIE
Rug-, schouder- en nekklachten zijn met een goede stoel én de juiste instellingen deels te voorkomen. Goed en goed ingesteld kantoormeubilair zijn in de ogen van BeteS dan ook een investering in ieders gezondheid en ter voorkoming van ziekteverzuim en zorgkosten.
Wij zien dit als preventie. Vooral op kantoren, scholen, bedrijven én bij zorgverzekeraars is hiermee nog een wereld te winnen.

UW OPLOSSING
BeteS luistert naar u en kijkt op kantoor met u mee. Op basis van uw criteria, de werkpraktijk en in overleg met fabrikanten stellen we een maatwerkoplossing voor.
Voor alle geleverde apparaten komt BeteS ter plekke om gebruikers zit- en instelinstructies te geven. Wilt u weten of u goed zit? Neem dan contact op met Bert ter Stege voor vrijblijvend advies en een gratis zitinstructie.Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.