Met Print & Follow en een Data Security Kit werken we veilig en ISO-gecertificeerd

Assurantiekantoor Adviesgroep Van der Roest en serviceprovider VDRD hebben dagelijks te maken met persoonlijke en gevoelige informatie, waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan. Dergelijke informatie moet veilig verwerkt en opgeslagen worden en mag niet in handen van onbevoegden terechtkomen.

Om tot een optimale document solution voor zowel Adviesgroep Van der Roest als VDRD te komen is er uitgebreid gekeken naar de aard van de bedrijfsvoering. Gelukkig bieden de huidige multifunctional printers diverse mogelijkheden om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.

Print & Follow

Een van de modules die zeker in de nieuwe printeroplossing moest worden opgenomen, is Print & Follow. Hierbij worden alle printopdrachten centraal op de server opgeslagen om pas op een later moment te worden uitgedraaid. Een medewerker loopt één of twee keer per dag naar een willekeurige printer die op dat moment beschikbaar is en, na het intoetsen van zijn persoonlijke code, ontvangt hij zijn volledige printoutput. Hierdoor hoeft hij niet te wachten op printopdrachten van collega’s en hoeft hij zijn eigen printwerk niet meer uit een grote stapel te filteren. En mocht het nodig zijn om na een wijziging het document opnieuw te printen, dan kan de oude afdruktaak eenvoudig worden verwijderd uit de takenlijst. Dit leidt niet alleen tot meer efficiëntie, maar ook tot veel meer veiligheid. Immers, documenten liggen niet langer onbeheerd bij de printer en kunnen niet in de handen van onbevoegden terechtkomen.

MEER WETEN OVER HOE U EEN EFFICIENCY SLAG KAN MAKEN MET DE JUISTE DOCUMENT SOLUTION

 • Return On Investment
 • Welke impact deze verandering binnen de organisatie heeft
 • Hoe je als assurantiekantoor kunt voldoen aan de laatste privacy- & veiligheidseisen
 • Welke multifunctionals en modules in deze case gebruikt zijn
BeteS denkt met ons mee. Bert houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op de hoogte zijn.

Jan Brasser (Adviesgroep Van der Roest en VDRD)

Harde schijf

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een groot aantal printers en multifunctionals beschikken over een geïntegreerde harde schijf. Hierop kan, na een afdruk, kopieer- of scantaak, informatie achterblijven. Een belangrijk veiligheidsaspect om rekening mee te houden bij het verwijderen van de oude printerinrichting. BeteS adviseerde daarom om de harde schijven van de oude printers professioneel te laten vernietigen, zodat eventuele gevoelige informatie niet in verkeerde handen terecht zou kunnen komen. Na afloop ontving Adviesgroep Van der Roest zelfs een officiële verklaring van vernietiging, om bij klanten aan te kunnen tonen dat veilig is omgegaan met deze gegevens. Een dergelijke verklaring wordt overigens steeds vaker naar gevraagd, met het toenemende bewustzijn omtrent privacy en informatiebeveiliging. De nieuwe Kyocera TASKalfa multifunctionals werden voorzien van een Data Security Kit. Dankzij deze kit worden na elke afdruk, kopieer- of scantaak alle gegevens verwijderd die tijdens het proces werden opgeslagen. Dit verwijderingsproces is zelfs zo grondig en veilig dat het de certificering ISO 15408 heeft gekregen.

Opties zoals Print & Follow en het installeren van een Data Security Kit zorgen ervoor dat informatie veilig kan worden verwerkt, gebruikt en opgeslagen. Hiermee bent u ook in 2018 AVG-proof. Een belangrijk gegeven, zeker in geval van een assurantiekantoor en een service provider, waar voortdurend met gevoelige, persoonlijke informatie wordt gewerkt.

Download het volledige verhaal van Adviesgroep Van der Roest en VDRD en lees hoe deze uitgangspunten zijn bepaald en welke mogelijkheden er waren. Daarnaast vertelt Jan Brasser, financieel directeur bij Adviesgroep Van der Roest en VDRD, over het traject dat hij heeft doorlopen om tot een optimale document solution te komen en hoe hij dit heeft ervaren.

Nieuwsgierig naar uw ideale document solution

Laat BeteS een Total Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een documentoplossing die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.TEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]