Veilig werken in de cloud zonder hoge investeringskosten

Werken in de cloud is dé nieuwe manier van werken en biedt bedrijven veel voordelen en flexibiliteit. Alle gegevens, bestanden en software staan niet langer meer fysiek opgeslagen op een lokale computer of server in het eigen pand, maar op een veilige cloudserver. Via een beveiligde internet verbinding beschikt men overal over bestanden, wordt er gewerkt met de nieuwste software en is men niet langer gebonden aan een fysieke werkplek.

Echter, dit vraagt wel om een betrouwbare en veilige digitale werkomgeving. Het is immers niet de bedoeling dat ook niet-bevoegden bij de opgeslagen bestanden kunnen komen. Omdat notariskantoor Koch en Compaijen al geruime tijd ontevreden was over hun bestaande internet infrastructuur besloten ze om professioneel advies in te winnen bij ICT Concept om voor hen een ‘veilige cloud’ te creëren.

Geen hoge investeringskosten

Om een veilige en betrouwbare online omgeving voor Koch en Compaijen te creëren, maakte ICT Concept gebruik van het Connectivity Pack. Hierbij worden via een uitgebreide inventarisatie de benodigde ‘ingrediënten’ voor het optimale pakket voor Koch en Compaijen bepaald, zoals internetverbindingen, Gatekeepers, beveiligingen, SSL-certificaten en spamfiltering. Hierdoor ontstaat een maatwerkoplossing voor de internetverbinding en beveiliging van de infrastructuur. Bijkomend voordeel van het Connectivity Pack is dat er sprake is van een vast maandbedrag voor onderhoud, beheer en incidentmanagement, maar ook levering en installatie. Hiermee heeft Koch en Compaijen vanaf het moment van installatie beschikking over een betrouwbare verbinding en dus continuïteit, terwijl er geen sprake is van hoge investeringskosten.

DOWNLOAD DE HELE CASUS

En lees het hele verhaal over de efficiencyslag die gemaakt is bij Notariskantoor Koch & Compaijen en hoe ze weer future- en AVG-proof zijn geworden

Naam*
E-mail*
Telefoon*

Voordelen van werken in de cloud

ICT Concept adviseerde Koch en Compaijen daarnaast om in de nieuwe digitale omgeving gebruik te maken van het Cloud Pack, een abonnement voor werken in de cloud met optimale flexibiliteit. Het Cloud Pack kent vele voordelen. Zo worden de software en bijbehorende systemen onderhouden door ICT Concept. Hierdoor beschikken gebruikers niet alleen altijd over de meest recente versie, ook worden de kosten en complexiteit van het eigen IT-beheer verminderd. ICT Concept beschikt bovendien over de modernste hardware in ultraveilige datacentra in Nederland en garandeert de meest actuele beveiliging van alle opgeslagen data. Bij Cloud Pack kan elk bedrijf het optimaal passende abonnement kiezen, variërend van het eenvoudige Mail abonnement tot het meest uitgebreide Hybrid Complete abonnement. Voor elk abonnement geldt een vast bedrag per gebruiker per maand, waarbij maandelijks de ge­bruikers­aantallen naar wens kunnen worden aangepast.

Dankzij deze maatoplossing voor een betrouwbare internetverbinding en veilige infrastructuur, in combinatie met de optimale printerinrichting en software, hebben ICT Concept, BeteS en Devoon de optimale digitale omgeving voor notariskantoor Koch en Compaijen gecreëerd. Een oplossing waardoor alle medewerkers niet alleen heel prettig en efficiënt kunnen werken, maar hun klanten ook de betrouwbare service kunnen bieden die je van een notariskantoor mag verwachten.

* De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector.

Nieuwsgierig naar uw ideale digitale omgeving?

Laat BeteS een Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een digitale omgeving die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.

Ik heb nu één aanspreekpunt voor alle vragen en wordt dus niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. Als ik een vraag of probleem heb, bel ik en het wordt geregeld.

Taeke Tol (Koch en Compaijen)

Lexxyn groep logo

ICT Concept logo

ICT & implementatie partner voor juridische kantoren

Slimme software voor de notariële praktijkDownload de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.