Veilig werken in de cloud zonder hoge investeringskosten

Werken in de cloud is dé nieuwe manier van werken en biedt bedrijven veel voordelen en flexibiliteit. Alle gegevens, bestanden en software staan niet langer meer fysiek opgeslagen op een lokale computer of server in het eigen pand, maar op een veilige cloudserver. Via een beveiligde internet verbinding beschikt men overal over bestanden, wordt er gewerkt met de nieuwste software en is men niet langer gebonden aan een fysieke werkplek.

Echter, dit vraagt wel om een betrouwbare en veilige digitale werkomgeving. Het is immers niet de bedoeling dat ook niet-bevoegden bij de opgeslagen bestanden kunnen komen. Omdat notariskantoor Koch en Compaijen al geruime tijd ontevreden was over hun bestaande internet infrastructuur besloten ze om professioneel advies in te winnen bij ICT Concept om voor hen een ‘veilige cloud’ te creëren.

Geen hoge investeringskosten

Om een veilige en betrouwbare online omgeving voor Koch en Compaijen te creëren, maakte ICT Concept gebruik van het Connectivity Pack. Hierbij worden via een uitgebreide inventarisatie de benodigde ‘ingrediënten’ voor het optimale pakket voor Koch en Compaijen bepaald, zoals internetverbindingen, Gatekeepers, beveiligingen, SSL-certificaten en spamfiltering. Hierdoor ontstaat een maatwerkoplossing voor de internetverbinding en beveiliging van de infrastructuur. Bijkomend voordeel van het Connectivity Pack is dat er sprake is van een vast maandbedrag voor onderhoud, beheer en incidentmanagement, maar ook levering en installatie. Hiermee heeft Koch en Compaijen vanaf het moment van installatie beschikking over een betrouwbare verbinding en dus continuïteit, terwijl er geen sprake is van hoge investeringskosten.

DOWNLOAD DE HELE CASUS

En lees het hele verhaal over de efficiencyslag die gemaakt is bij Notariskantoor Koch & Compaijen en hoe ze weer future- en AVG-proof zijn geworden

Voordelen van werken in de cloud

ICT Concept adviseerde Koch en Compaijen daarnaast om in de nieuwe digitale omgeving gebruik te maken van het Cloud Pack, een abonnement voor werken in de cloud met optimale flexibiliteit. Het Cloud Pack kent vele voordelen. Zo worden de software en bijbehorende systemen onderhouden door ICT Concept. Hierdoor beschikken gebruikers niet alleen altijd over de meest recente versie, ook worden de kosten en complexiteit van het eigen IT-beheer verminderd. ICT Concept beschikt bovendien over de modernste hardware in ultraveilige datacentra in Nederland en garandeert de meest actuele beveiliging van alle opgeslagen data. Bij Cloud Pack kan elk bedrijf het optimaal passende abonnement kiezen, variërend van het eenvoudige Mail abonnement tot het meest uitgebreide Hybrid Complete abonnement. Voor elk abonnement geldt een vast bedrag per gebruiker per maand, waarbij maandelijks de ge­bruikers­aantallen naar wens kunnen worden aangepast.

Dankzij deze maatoplossing voor een betrouwbare internetverbinding en veilige infrastructuur, in combinatie met de optimale printerinrichting en software, hebben ICT Concept, BeteS en Devoon de optimale digitale omgeving voor notariskantoor Koch en Compaijen gecreëerd. Een oplossing waardoor alle medewerkers niet alleen heel prettig en efficiënt kunnen werken, maar hun klanten ook de betrouwbare service kunnen bieden die je van een notariskantoor mag verwachten.

* De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector: de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderspraktijk. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector.

Nieuwsgierig naar uw ideale digitale omgeving?

Laat BeteS een Cost of Ownership berekening doen en u weet exact wat uw directe en indirecte voordelen zijn met een digitale omgeving die volledig is afgestemd op uw werkzaamheden en bedrijfsgrootte.

Ik heb nu één aanspreekpunt voor alle vragen en wordt dus niet meer van het kastje naar de muur gestuurd. Als ik een vraag of probleem heb, bel ik en het wordt geregeld.

Taeke Tol (Koch en Compaijen)

Lexxyn groep logo

ICT Concept logo

ICT & implementatie partner voor juridische kantoren

Slimme software voor de notariële praktijk



TEMPEO WAVE TGREY (vanaf € 580,-)

met witte accenten op de achterkant, in de armleggers en kruisvoet

Deze fraaie design stoel (erkend met internationale prijzen) past in menig interieur en is leverbaar in 7 verschillende stijlvolle kleuren. Dankzij de 4cm brede golvende banen in de mooie stoffering is het een zeer comfortabele bureaustoel. De stoel is zeer goed instelbaar en is ergonomisch verantwoord ondermeer door de lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, ergo synchroon mechaniek plus, de dynamische zitneiginstelling, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-.
En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

TEMPEO FRESH (vanaf € 445,-)

In 7 verschillende stijlvolle kleuren

Uitgevoerd met lendensteun, gemakkelijk verwisselbaar zitkussen, auto synchroon mechaniek, schuifzitting en 3D armleggers.

Opties

De stoel is te voorzien van 5D armleggers tegen een meerprijs van € 35,-. En voor een dynamischere zit kan de stoel van een AIR SEAT voorzien worden à € 79,-

*Prijzen zijn exclusief BTW

ANTEO Automaat met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel in stijlvol design
uitgevoerd met 2D of 5D armleggers

De ANTEO met automaat mechaniek en 2D armleggers of (NPR 1813) 5D armleggersis een ARBO goedgekeurde stoel uitgevoerd met automatische gewichtsaanpassing met minimaal aantal handels, waardoor deze zeer eenvoudig in te stellen is en in fraaie trendkleuren verkrijgbaar.

KÖHL AIR-SEAT

Deze stoel is bovendien voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL; een zitting met een individueel instelbaar luchtkussen. Deze zorgt voor micro bewegingen die je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

Zit-sta kruk LISELOTTE

 • Zitting uitgevoerd in stof
 • Rond foamkussen zorgt voor een comfortabele zit
 • Volledig roteerbaar
 • In hoogte verstelbare gasveer
 • Zwart of witte kunststof voet
 • De basis garandeert een stabiele neiging voor de juiste houding
 • Verkrijgbaar in zwart/zwart, wit/zwart, wit/groen, wit/blauw en wit/oranje

 

Bureaufiets Teun

 • Geen installatie vereist
 • In hoogte verstelbaar ergonomisch zitkussen
 • Geluidloos magnetisch spinwiel
 • LCD-scherm met tijd, snelheid, afstand en calorieën
 • Instelbare tegendruk
 • Gemakkelijk te verplaatsen

BeteS S1 zit-sta verhoger

Werkoppervlak: 700 x480 mm
Hoogte verstelling: 120 -450 mm

 • Eenvoudige installatie
 • Instelbaar op iedere hoogte
 • Strak en modern design
 • Ideaal te combineren met laptop
 • Maximale belasting 15kg
 • Montage monitorarm voorbereid

Zit zit bureau Betes 470

Bureau met in hoogte verstelbaar onderstel (62-87,5cm) inclusief werkblad

De ideale hoogte voor een niet verstelbaar bureau is 74 cm. Dit bureau is in hoogte verstelbaar van 62 tot 87,5 cm en voldoet hiermee dan ook volledig aan de europese arbo NEN-EN 527 richtlijnen.

Het onderstel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en aluminium en is leverbaar met een werkblad in de kleur wit, licht eiken of grijs.

Alle werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 160cm breed

Zit stabureau Betes 470 SLS

Elektrisch verstelbaar zit-sta basis bureau onderstel + werkblad

Deze zit sta bureau is verkrijgbaar met een onderstel in de kleuren wit, zwart en aluminium en zijn leverbaar met werkbladen de kleuren wit, licht eiken en grijs.

De werkbladen hebben een diepte van 80cm en zijn te bestellen in de volgende breedtematen:

 • 120cm breed
 • 140cm breed
 • 160cm breed
 • 180cm breed

 

Traploos in hoogte verstelbaar

Deze elektrisch verstelbare zit-sta tafel is door toepassing van tweemotorig onderstel (in elke poot één) zeer kwalitatief hoogwaardig. En is traploos in hoogte verstelbaar van 64 cm tot 130 cm.

ANTEO NPR 1813 met AIR-SEAT

Ergonomische bureaustoel met
multi synchroon mechaniek & 5D armleggers

Deze stijlvolle ANTEO met multifunctioneel-synchroon-mechaniek en 5D armleggers (€ 595,-*) is een ARBO goedgekeurde stoel. En is bovendien, voor extra zitcomfort, uitgevoerd met een AIR-SEAT van KÖHL.

Deze zitting heeft een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.
*Prijzen zijn exclusief BTW

NPR 1813

Een werkplek wat intensief gebruikt wordt dient volgens de Arbo richtlijnen aan strengere eisen te voldoen wat betreft de verstelbaarheid. Bij kort gebruik is de EN 1335, de Europese norm rond bureaustoelen, geschikt om te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de NPR 1813 geschikter, want die stelt een ruimere verstelbaarheid voor.

JASMIJN

Ergonomische bureaustoel (NEN-EN 1335) in stijlvol design

De JASMIJN is een elegante ARBO verantwoorde NEN-EN 1335 stoel en is voor extra zitcomfort bovendien te voorzien van een gepattenteerde AIR-SEAT van KÖHL.

Met deze AIR-SEAT heb je een individueel instelbaar luchtkussen dat met behulp van micro bewegingen je rugspieren zachtjes traint, waardoor je rugklachten voorkomt en bestaande klachten kunnen verminderen.

NEN-EN 1335

NEN-EN 1335 is dé Europese norm voor bureaustoelen en kantoorstoelen hiermee voldoet bureaustoel JASMIJN volledig aan deze ARBO norm als het gaat om comfort, instelbaarheid en afmetingen. U bent dus verzekerd van een kwalitatief goede bureaustoel die jaren meegaat. Meer over NEN-EN 1335

All-in werkinstructies op de werkvloer

Maak gebruik van onderstaand formulier en vraag de all-in werkinstructie op de werkvloer aan. Ik neem spoedig contact met u op. Wenst u liever telefonisch contact, bel mij op +31 (0)35-656 56 65

 

Download de casus en lees het volledige verhaal Jan Brasser en welke efficiency slag Adviesgroep Van der Roest / VDRD gemaakt heeft.

[contact-form-7 id=”346″ title=”Document Solutions Download”]